Motorsport

Motorsport maakt een groot deel uit van het leven van Martin. Begonnen in 2004 als een van de drijfveren achter de SV Contact racing raaktte Martin besmet om 2 jaar later zijn licentie en carriere als motorcoureur te starten. Dit deed hij niet onverdienstelijk door al snel mee te strijden in het ONK Dutch Supersport kampioenschap. Een korte pauze in 2010 na een zware crash op Spa-Francorchamps kreeg Martin de kans om als teammanager van het EK team door Europa te trekken in 2011. Maar het liefst zit Martin toch in het zadel. In 2011 wist hij een wedstrijd te winnen in de Supercup 600 maar door financiele redenen luktte het Martin niet om zijn ONK carriere een vervolg te geven.

In 2012 stapt hij weer op de motor, echter niet meer op een Superbike maar op een Minibike. Om in 2013 deel te gaan nemen aan het NK Minibike in de koningsklasse Open 50.

Zijn ervaringen als coureur deelt hij graag met anderen. Naast actief motorcourer is Martin in het bezit van zijn Motorsporttrainers diploma, een taak waar hij graag mee bezig is. Het coachen en begeleiden van jonge talenten geeft hem veel genoegen en maakt mogelijk dat hij zijn ervaringen over kan dragen op de jeugd.

Daarbij is Martin ook actief in de werkgroep Veiligheid van de KNMV. In deze werkgroep word kritisch naar de veiligheid gekeken van de circuits waarop het ONK de wedstrijden rijd.

In het menu links vind u alle informatie over Martin's motorsport leven.